çok teşekkürler.seneye verirrim bende.
ben 1. sınıfları okutacağım arkadaşlar.yaptığınız özgün çalışmalarınızı paylaşırsanız sevinirim.ayrıca yılın başında öğrencilerden neler istemeliyiz?
teşekkürler.
Sevgili öğretmenim, birinci sınıfı okutmak ayrı bir telaş ayrı bir heyecandır. Hayırlı ve başarılı bir yıl diliyorum.
Ben sadece uyguladığım bir yöntemden kısaca söz etmek istiyorum.
Ben Hayat Bilgisi, Türkçe ve Matematik için belirli bir renk seçiyorum. HB sarı, T kırmızı ve M mavi. Buna göre kitap ve defterler kaplanıyor. Her bir ders için kendi renginde renkli dosya alınıyor. Böylece kitap ve defterler karışmıyor.
Eğer imkan varsa birinci sınıflar için hazırlanmış Güzel Yazı kitabı aldırmanızı tavsiye ederim. Tüm sınıfınki tek tip olursa daha iyi oluyor.
Bir de bol bol boyama sayfaları hazırlarsanız, ödevini, etkinliğini bitiren öğrenciye verildiğinde hem ödül olarak algılıyor hem de sakin oturduğu için sınıf rahatsız olmuyor. Tabii erkekler için değişik boyamalar bulmak lazım. Kızlar ne olsa seviyor.
Sevgiler.