2012 mağdurları kim
bizim hakkimiz tren.uçak bile çok görülüyor
magdur kim? merak ettim. acaba alanina geri donenler tekrar eski gorev yaptigi ile geri mi dondü ki magdur olsun anlamadim. 540 saat belgesi olan herkes esittir ve puan ustünlugune gore atama yapilmasi gerekir. bu is dava olur:)))
Kardeşim neden sürekli sen herkese umut dağıtıyorsun ve neden yapılacak etkinliklere karşı çıkıyorsun anlamıyorum. Ortada yüz tane olmayacak açıklaması var sen hala aynı şeyi umut edip duruyorsun. Optimistlik de bir yere kadar nikbinlik de. Artık seninki saflık derecesinde bir durum oluyor.
benced rutin yapacaklar meb böyle bir hataya dusmez
Katılıyorum.540 saat sertifikası olan herkes eşittir. Mağdur olan yok.Gene birileri ortalığı karıştırıyor.
Biz alan değiştirdik "tekrar geri dönemezsiniz uyarısına rağmen" ve mahkeme iptal etti.betti.metti.mebin salakça hatası yüzünden...mmağduriyet en basiti ben yazayım ALAN DEĞİŞİKLİĞİM VE il içi EŞ DURUMU ATAMAM iptal edildi daha nasıl mağduriyet istersiniz...540 saat alan herkes eşittir doğru...hhizmet puanıyla kim geçerse...aama ALTTA KALANINCANI ÇIKSIN MANTIĞI YANLIŞTIR....eelini zamanında taşın altına koyan insanlara yazıktır
Şu an 2.205 kişi ve 207 üye var.