Doğanın Sesine Kulak Ver (Uyanış) E-Twinnig Projesi

 

Çevre Bilinci ve Farkındalık Projemizin Mutlu Sonu

Büyük bir heyecan ve özveriyle başladığımız çevre bilinci ve farkındalık projemizde sonlara yaklaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Geçirdiğimiz bu süreçte, hep birlikte doğanın ve çevrenin önemini daha iyi anladık, öğrendik ve yaşadık. Çeşitli etkinlikler ve çalışmalar sayesinde sadece bilgi edinmekle kalmadık, aynı zamanda bu bilgileri hayatımıza uygulamayı da başardık.

Etkinlikler ve Başarılarımız Projemiz boyunca düzenlediğimiz doğa yürüyüşleri, geri dönüşüm atölyeleri, ağaç dikme etkinlikleri ve çevre temizliği kampanyaları ile çevremizi korumanın ve doğal güzellikleri yaşatmanın ne kadar değerli olduğunu hep birlikte deneyimledik. Bu etkinliklerde gösterdiğiniz ilgi ve çaba, çevreye olan duyarlılığınızı ve sorumluluğunuzu ortaya koydu.

Öğrendiğimiz Değerler Her etkinlik, her çalışma bizlere doğanın bize sunduğu mucizeleri hatırlattı. Geri dönüşümün önemi, enerji tasarrufunun gerekliliği, su kaynaklarının korunması gibi konularda farkındalık kazandık. Hep birlikte öğrendiğimiz bu değerler, gelecekte de çevremizi koruma ve sürdürülebilir yaşam alışkanlıkları geliştirme yolunda bize rehberlik edecek.

Teşekkür ve Kutlama Bu projenin başarısında emeği geçen tüm öğretmenlere ve destek veren tüm gönüllülere ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerin katkılarıyla, çevre bilinci konusunda büyük bir adım attık ve bu adımlarımızın gelecekte de devam edeceğine inanıyoruz.

Projemizin sonlarına yaklaşmış olmanın mutluluğuyla, hep birlikte elde ettiğimiz bu güzel başarıyı kutluyoruz. Unutmayalım ki, çevremizi korumak ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin sorumluluğudur. Bu bilinçle hareket etmeye devam edeceğiz.

Sevgi ve saygılarımızla,

[Doğanın Sesine Kulak Ver (Uyanış) eTwinning Proje Ekibi]

Pınar SAYAR/BARTIN/BARTIN BORSA ISTANBUL ORTAOKULU

Zülfiyyə AĞAZADƏ/BAKİ, İFTİKHAR TAGHİYEV 26 NOMRƏLİ TAM ORTA MƏKƏB

Laura GIORDANO/ İTALY/ ISTITUTO COMPRENSİVO “ELISA SPRINGER” SURBO (LECCE)

Ali Rıza YILMAZ/BARTIN/ BARTIN BORSA İSTANBUL ORTAOKULU

Selda KOÇ/BARTIN/ BARTIN BORSA İSTANBUL ORTAOKULU

Gülsen ŞİMŞEK/ TEKİRDAĞ/BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ATATÜRK İLKOKULU

Nuran ADABAŞ/ BARTIN/ AĞDACI İLKOKULU

Sevgi YAZICI/ BARTIN/ AĞDACI İLKOKULU

İlknur BOZOĞLU/SAMSUN EMRULLAH EFENDİ ORTAOKULU

Derya SARI/KARABÜK/ SAFRANBOLU KALEALTI ORTAOKULU

Tülay BAYRAKÇI ÇALIK/AYDIN NAZİLLİ ŞEHİTLER ORTAOKULU

Münevver ŞENEL BOĞA/ BARTIN/BARTIN İL ÖZEL İDARESİ MUSTAFA AYDEDE ANAOKULU

  • 2 2
  • 18 Haziran 2024 01:49 561
  • mete11
  • Aktif Haberler
  • mete11
    19 Haziran 2024 12:41
    2 0
    Tebrik ederim. Çocuklarımıza çevre konusunda farkındalık yaratacak çok güzel bir proje olmuş.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK