151
İdari İşler / Ynt: Mebbis Ek Ders Modülü
« Son İleti Gönderen: mali8057 Dün, 19:48:31 » [linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
arkadaşlar seçemli dersler hiç almıyor.nasıl düzelteceğizBugün düzeldi.
arkadaşlar seçemli dersler hiç almıyor.nasıl düzelteceğizBugün düzeldi.
Normalde okula duyurusu gelmeli.
Sınıf öğretmeni yüksek lisans
80 saat ek ders
32 saat destek
Nöbet çarşamba
3 gün kar tatili oldu nöbet etkilenmedi. Ek ders ne kadar olmalı.
Özkansoftta 2 bine yakın daha fazla çıkıyor.
İlk satırdaki yetkiyi de verin hocam. Biri eksik olduğunda o şekilde yapıyor.
E-okula dersleri ve programı tanımlandı mı?Evet. Bu hafta gözüküyor. Geçen hafta çarşamba güncelleyebildik. Orada gözükmüyor
2006 eylül ayında 2ay ücretli öğretmenlik yapıp aynı yıl aralık ayında sözleşmeli atandım sonra 2008 yılında 6 ay kısa dönem askerlik yaptım başka izin vesairem yok. Benim başöğretmen olma sürem aralık 2027 olarak görünüyor burada bir hata yok mu ilçeye dilekçe verdim 2 ay oldu hala düzelmedi.Bende 2006 eylül atamasıyım bana da 2027 kasım da doluyor süre
2006 eylül ayında 2ay ücretli öğretmenlik yapıp aynı yıl aralık ayında sözleşmeli atandım sonra 2008 yılında 6 ay kısa dönem askerlik yaptım başka izin vesairem yok. Benim başöğretmen olma sürem aralık 2027 olarak görünüyor burada bir hata yok mu ilçeye dilekçe verdim 2 ay oldu hala düzelmedi.
Acaba sorun “Vekalten” yazmaması olabilir mi?
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] ve [linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] hocalarım ne dersiniz?
Değerli müdürüm hayırlı günler dilerim. Sayın hocam bu başarı belgesi talepleri yılın hangi ayları yapılıyor? üst yazı mı beklememiz lazım?
Kıymetli Hocalarım, bizde de Suriye uyruklu 2 öğrenci var. Bu öğrenciler kardeş ve bu yıl hiç okula gelmediler. Öğrendiğimiz kadarıyla yurtdışına çıkmışlar. Bu öğrencileri kayıttan nasıl düşeceğiz. Sürekli devamsızlıkları ile uğraşıyoruz çünkü.Hocam ilçe mem vasıtasıyla ilinizdeki göç idaresine yazarsanız size yurt dışına çıktıklarına dair evrak gönderiyorlar. Onula e-okul sistemine işleyebilirsiniz.
Olabilir zira ek ders kararında 22. Maddenin başlığı vekalet görevi idi sanırım ama bilgi işlem bilir. Böyle bir ayrım yapıldı mı.
Acaba sorun “Vekalten” yazmaması olabilir mi?
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] ve [linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] hocalarım ne dersiniz?
Açıklama: 22. Madde kapsamında
Nedeni : geçici görevlendirme
yazıyor hocam [linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
Bu yeni çok müthiş! ekders modülü! müdür yardımcısı kullanıcılarına açılacak mı?
Müdür kullanıcısı ile gerekli izinleri yetkilendirmeleri onay tiklerini attım lakin müdür yardımcı kullanıcısına sol tarafta ek ders modülü sekmesi açılıyor ama tıklayınca ana ekrana atıyor ve alt sekmeler yok.
yetkilerimi güncelleme de yaptım.
Hocam 11 yıl müdür yetkililik 8 yılda müdür vekilliği yaptım ama küçük okullardı. Biraz tecrübe edindim ama hiç okul müdürüm olmadı. Bu sene ilk defa idarecilik sınavına girdim, çok şükür iyi geçti. İdarecilik tercihinde bulunacağım inşallah ama büyük okullarda çalışmadığım için sizin gibi tecrübeli arkadaşların da görüşlerini almak istedim.
Yazılanlardan çok istifade ediyorum. Görüş yazan herkese çok teşekkür ederim.
Başvuruyu mebbis hizmetici egitimden mi takip edeceğiz.
Habib hocam EBYS ye giriş yapıyorum imzalama aşamasında sunucuya ulaşılamadı diyerek reddediyor
Sistem hatası diye uyarı veriyor , bu hata yüzünden gelen yazıları havale edemiyorum.
Belgenet hata veriyor,MEBBİS üzerinden açılmıyor,ana ekrana düşüyor,sizde de öyle mi?
yeni Onay gelmedi ise kendi kurumumuza gidersiniz .görevlendirme kurumda bekle dediler böyle de saçma sanki ne kadar bekleyeceğim o da belli değil ilçe Mem müdürü karar verecek dediler
sayın hocalarım her hafta ders yükünü hesapla mı diyeceğiz tüm hocalarımız için? bunu her hafta tekrarlamamız mı lazım?ben de bunu merak ediyorum
mebbise müdür vekaletinin işli olması lazım.[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] işli hocam müdür vekili olarak, 22. Madde
MEBBİS’te “Kişisel Bilgiler” modülündeki “Görevlendirme” sayfasında “Görevlendirme Nedeni” olarak ne yazdığına bakın.
İliniz ihtiyaç varsa açar. Başvurusunu takip edin.Başvuruyu mebbis hizmetici egitimden mi takip edeceğiz.
okul müdüründen okul eokuluna girdim mi sürekli .yurtdışı kullanıcı ibaresi çıkıyor. nasıl düzeltebilirim
geçen hafta göreve yeni başlayan öğretmenimizi sistem görmüyor. bu haftayı görüyor. ne yapabiliriz
Ek ders modülü ile ilgili olarak daha önce de bu soruyu sormuştum ama cevap alamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Bulunduğum okulda boş olan müdür kadrosuna vekalet etmekteyim yalnız ek dersim 4-4-3-4-4 şeklinde ek ders hesaplama bölümünde çıkıyor. Yeniden hesaplama yaptım ama gene aynı şekilde çıkıyor. Bu konuda benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım da var ama modül yeni olduğu için ne yapılması gerektiği hakkında pek bilgimiz yok. Boş olan müdürlük kadrosuna vekalet ettiğim için haftalık 25 saat ek ders şeklinde çıkması gerekiyor modülde onun için motor üzerinde bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?
nöbeti eklediğimiz yerden mi ekliyoruz kıymetli hocamEvet
Hocam mebbiste görevlendirme bilgileri mevcut mu ?e personel görevlendirme ile çalışan personel ara buradan bakıyoruz değil mi?
Ek ders modülü ile ilgili olarak daha önce de bu soruyu sormuştum ama cevap alamadım yardımcı olursanız sevinirim.mebbise müdür vekaletinin işli olması lazım.
Bulunduğum okulda boş olan müdür kadrosuna vekalet etmekteyim yalnız ek dersim 4-4-3-4-4 şeklinde ek ders hesaplama bölümünde çıkıyor. Yeniden hesaplama yaptım ama gene aynı şekilde çıkıyor. Bu konuda benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım da var ama modül yeni olduğu için ne yapılması gerektiği hakkında pek bilgimiz yok. Boş olan müdürlük kadrosuna vekalet ettiğim için haftalık 25 saat ek ders şeklinde çıkması gerekiyor modülde onun için motor üzerinde bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?
Hocam mebbiste görevlendirme bilgileri mevcut mu ?hocam sorun bu olabilir olur şeklinde değil de bir üst yazı ile sisteme dahil edilmiş olabilir.
ösym 23 Marttaki sınav , ne zaman belli olur çıkıp çıkmadığı acabatus sınavı mıdır hocam
aynı okul ilk ve ortaokul kademeleri var. ortaokul İngilizce öğretmeni her iki kademede derse giriyor. her iki kademede ders yükleri var. sistem ilkokul ders yükünü ortaokula eklememiş ? Ne yapmak gerekir bu durumda?