751
Kültürel Paylaşımlar / Ynt: Her Gün Salavat
« Son İleti Gönderen: hacile 19 Ara 2024 20:51:25 »🌹للهمّ صلِّ على سيّدنا محمّد وعلى آل سيّدنا محمّد 🌹
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
bizim arkadaşlar çok farklı okullara dağıldılar.hepsinden imza sirküsü getirtmek mümkün olmayabilir.
iki ödeneğimiz vardı, evraklarını hazırladım. Ödeneğin birini geri çekmişler, hazırlıklar boşa gitti.
Yaparsınız. Pazartesiye imza sirküleri paylaşılır ödersiniz de. 23 ünde zaten bakanlık yazısına göre son gün. Ayrıca hala bakanlıktan ödenek gelmedi. Muhtemelen ödeme gelecek aya kalacak.bizim arkadaşlar çok farklı okullara dağıldılar.hepsinden imza sirküsü getirtmek mümkün olmayabilir.
Müdür bu hafta izinde sağlık sorunları nedeniyle, diğer mdr yrdc. arkadaşı Erzurumda PİSA çalıştayına yazdılar, yalnız ulaşım imkanları ve okulda ben tek kalacağım (toplamda 10 öğretmen rapor ve hizmetiçi eğitim nedeniyle bu hafta yok) salı-cuma rapor aldı ve gitmedi. Şube müdürü bakanlık soruşturma açacakmış raporu istedi.. Ne olacak şimdi?? Ben okulda memur dahi yok birçok sıkıntı varken bayan halimle araba yok otobüs ile korkuyorum kar kış, uçak yok nasıl gideyim diyor.. Haklı değil mi? ben birşey çıkmaz dedim ama.. MEB gerçekten eziyetten zevk alıyor..
kbs sistemine düşmeden yapılamıyor,yanlış mı biliyoruz hocam.
Her şey ortada hocam. Şahsen dalga geçilmiş hissediyorum. Çok öfkeliyim. Başkaları adına utanıyorum.Siyaset nedir kısaca?
2 Kasımda İstanbul üniversitesinin sınavinda 2 oturum görev aldım. Bu tarihe kadar ücreti yatirmadilar. Sizde de aynı mı? Ankara 'da görev yapiyorumHocam auzef sinavinin ucreti bu vakte kadar yatmadi mi? Bana da iki oturum cikti eger oyleyse hic gitmeyeyim madem
Bakanımız en son açiklamasinda 1 Ocak 2025 itibariyle kanunun yürürlüğe gireceğini 300 bin öğretmenin ünvanlarina kavuşacağını söyledi.Her şey ortada hocam. Şahsen dalga geçilmiş hissediyorum. Çok öfkeliyim. Başkaları adına utanıyorum.
Bakanın üstüne söz mü olur ? Tablo olumsuz gibi görünüyor ama elden birşey gelmiyor şuan.
Bekleyelim bakalım ocakta neler olacak hep birlikte görelim. Olmazsa o zaman deriz sayın bakan, sayın sendika yetkilileri söz vermiştiniz ne oldu diye.
Durup dururken 2026 diyenler 24 Kasım diyenler ne diye kötüyü çağırıyorsunuz yahu
Bir de her gün yeni bir tahmin yapanlar yok mu bir önceki gün söylediği ile çelisenler...
Ya hayır konuş ya da sus be arkadaşım. En azından moralimiz bozulmasın
Yani öğretmen olduğuna inanmak istemesem bazı arkadaşların sırf "bakın bildim ben...ben haklı çıktım size vermeyeceklerini kaç kere demiştim" demek için ocakta unvanların verilmesine içten içe karşı olduğunu düşüneceğim artık.
Bu ay ödenir hocam. Sınav günü görevlerin çeşidi belli olacak. Biz Pazartesi yapıcaz ekdersleri sınav görevlerini de işleyip ilçeye göndericez.kbs sistemine düşmeden yapılamıyor,yanlış mı biliyoruz hocam.
Eskiden müdür bunu yapabiliyordu. Teslim al kapat vardı.
EBYS'ye güncelleme gelmiş galiba. versiyon numarası değişmiş. oturum süresi ile alakalı bir çalışma var mı acaba? ufak bir mola verelim diyoruz geldiğimizde oturum kapanmış oluyor.
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] hocam slmlar
EBYS de öğretmenler konusunda bir gelişme var mı
Siirt yatmadı:) Yatsa şaşardım:)2014-2018 arası Siirt Şirvan da çalıştım hocam. Selam olsun 🖐
Açık lise sınav görevi ücretleri Aralık ek dersinde mi(malı yıldan dolayı) yoksa Ocak ek dersinde mi ödenirBu ay ödenir hocam. Sınav günü görevlerin çeşidi belli olacak. Biz Pazartesi yapıcaz ekdersleri sınav görevlerini de işleyip ilçeye göndericez.
Açık lise sınav görevi ücretleri Aralık ek dersinde mi(malı yıldan dolayı) yoksa Ocak ek dersinde mi ödenir
Açık lise sınav görevi ücretleri Aralık ek dersinde mi(malı yıldan dolayı) yoksa Ocak ek dersinde mi ödenirAralık ek dersine yetişmeyecek hocam, büyük ihtimal ocakta ek bordro açarlar eski katsayıdan ödenir
yani uzmanlik ve basogretmenlik tazminatlari 15 ocakta kesin maaslara yansiyacak oyle miKendilerinin yalanına göre
Bakan ısrarla 1 Ocak 2025 tarihini söylüyorsa, Milli eğitim akademisi kurulmadan eğitimleri başlatılmak istemiyor demektir:Yani bu durumda 2014 te atananlar da akademiye gidecek ve 15 Ocakta uzmanlık hayal olacak , öyle mi ?
Öğretmenlik mesleğinde kariyer
MADDE 20- (1) Öğretmenlik mesleği; öğretmen, uzman öğretmen ve başöğretmen olmak üzere üç kariyer basamağından oluşur.
(2) Öğretmenlerden; öğretmenlikte en az on yıl hizmeti olan, kademe ilerlemesinin durdurulması cezası bulunmayan ve Akademi tarafından uzman öğretmenlik için düzenlenen eğitimi tamamlayanlara uzman öğretmen ünvanı verilir.
(3) Uzman öğretmenlerden; uzman öğretmenlikte en az on yıl hizmeti olan, kademe ilerlemesinin durdurulması cezası bulunmayan ve Akademi tarafından başöğretmenlik için düzenlenen eğitimi tamamlayanlara başöğretmen ünvanı verilir.
(4) Kademe ilerlemesinin durdurulması cezası almış olanlar, cezaları özlük dosyasından silindikten sonra uzman öğretmen veya başöğretmen ünvanı için başvuruda bulunabilir.
(5) Öğretmen ünvanından, bu göreve atanmanın atamaya yetkili amir tarafından onaylandığı tarihten, uzman öğretmen veya başöğretmen ünvanından ise uzman öğretmen/başöğretmen sertifikasının düzenlendiği tarihten itibaren yararlanılır.
(6) Uzman öğretmen veya başöğretmen ünvanı alanlara her ünvan için ayrı ayrı olmak üzere bir derece verilir.
(7) Öğretmenlik mesleği kariyer basamaklarında ilerlemede başvuru, sertifikaların düzenlenmesi ile uygulamaya ilişkin diğer hususlar Bakanlıkça çıkarılacak yönetmelikle belirlenir.
Yürürlük
MADDE 37- (1) Bu Kanunun;
a) 7 nci, 8 inci, 9 uncu, 10 uncu, 11 inci, 12 nci, 13 üncü, 14 üncü, 15 inci ve 21 inci maddeleri 1/9/2025 tarihinde,
b) 26 ncı, 27 nci, 28 inci, 29 uncu, 30 uncu, 31 inci ve 32 nci maddeleri 1/1/2025 tarihinde,
c) Diğer maddeleri yayımı tarihinde,
yürürlüğe girer.
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
Teşekkür ederim.randevuyu tüm aile bireyleri için tek tek mi oluşturdunuz acaba.
Randevu sistemi diğer aile bireylerini de aynı anda eklemeye izin veriyor.
Bir TV kanalına göre öyle:)hangi kanal
yani uzmanlik ve basogretmenlik tazminatlari 15 ocakta kesin maaslara yansiyacak oyle miBir TV kanalına göre öyle:)