801
Öğretmenliğe Dair / Ynt: Uzman Ve Başögretmenlik Süreci
« Son İleti Gönderen: Baydur 19 Ara 2024 14:47:47 »Yok hocam böyle bir şey yok
2025 yılı hizmetiçi eğitimleri mebbise ne zaman düşüyor
Hocam teslim almayı birim olarak yapmışsınız. Ancak birim olarak kapatma yapamazsınız. Kişi rolünüze havale edip, kendinizden teslim al kapat yapabilirsiniz.Öncelikle teşekkürler hocam.
İstanbul yatmadıSiirt yatmadı:) Yatsa şaşardım:)
Hocam teslim almayı birim olarak yapmışsınız. Ancak birim olarak kapatma yapamazsınız. Kişi rolünüze havale edip, kendinizden teslim al kapat yapabilirsiniz.Eskiden müdür bunu yapabiliyordu. Teslim al kapat vardı.
İyi günler hocam. Köyde yalnız çalışıyorum. Bazı evrakları incelemek için teslim almıştım. Sonra kapatırım diye. Şimdi evrağı kapatmak için açtığımda sadece havale et aktif. ama tek kişi olduğum için kimseye havalede edemiyorum. Kendime kişi olarakta havale etmeme izin vermiyor. Şimdiden teşekkürler.Hocam teslim almayı birim olarak yapmışsınız. Ancak birim olarak kapatma yapamazsınız. Kişi rolünüze havale edip, kendinizden teslim al kapat yapabilirsiniz.
Tüm aile için randevu aldık . O sırada çocuklarım 8 ve 11 yaşlarındaydı onların da parmak izini almak için nüfus müdürlüğüne istediler. Bizim bulunduğumuz ilde pasaport işlemleri sadece il nüfus müdürlüğünde yapılıyor diğer il ce ilçelerde farklı uygulama olabilir. Yılbaşı öncesine yetiştirmek istiyorsanız günübirlik gidebileceğiniz il varsa oradan randevu almanız mantıklı olur.
Merhaba arkadaşlar.yeşil pasaport için kurum evrağını aldım,defter parasını yatırdım fakat nüfustan randevu bulamıyorum.sorum şu randevu yılbaşından sonraya kalırsa defterTüm aile için randevu aldık . O sırada çocuklarım 8 ve 11 yaşlarındaydı onların da parmak izini almak için nüfus müdürlüğüne istediler. Bizim bulunduğumuz ilde pasaport işlemleri sadece il nüfus müdürlüğünde yapılıyor diğer il ce ilçelerde farklı uygulama olabilir. Yılbaşı öncesine yetiştirmek istiyorsanız günübirlik gidebileceğiniz il varsa oradan randevu almanız mantıklı olur.
Ücretini yeni rakamdan mı yatırmak zorunda kalırım birde tüm aile fertleri için tek tek randevu almak zorundamıyım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar.yeşil pasaport için kurum evrağını aldım,defter parasını yatırdım fakat nüfustan randevu bulamıyorum.sorum şu randevu yılbaşından sonraya kalırsa defter
Ücretini yeni rakamdan mı yatırmak zorunda kalırım birde tüm aile fertleri için tek tek randevu almak zorundamıyım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba. Öğretmenin askerlikte geçirdiği süre kıdem süresinden sayılır mı?Derece kademe ile ilgili maddesi var. Ayrıca bizim ilçe hizmet puanı da veriyor.
15 Madde Bağlayıcı mı oluyor?
Merhaba. Öğretmenin askerlikte geçirdiği süre kıdem süresinden sayılır mı?Öğretmenlikten sayılmasını soruyorsanız Asker Öğretmenlik hariç sayılmaz. Derece ve kademe ilerlemesinden yana sayılır.
Okulumda Sağlıklı Besleniyorum programı ilkokullarda var mı?
kırtasiye ödeneğiyle yazıcı alabilir miyiz?Alamazsınız hocam 3.2 ödeneğiyle demirbaş alınmıyor
Günaydın arkadaşlar. Bilsem resim ve müzik ön değerlendirme uygulaması giriş belgeleri yayınlandı mı ? Biz de çift daldan yönlendirilen çocuklarda 1 giriş belgesi çıkıyor.
şuan gittigim okulda da çok benzer bir durum var. Bir hizmetliyi, idareciler saat 10-12 arası kahvaltıları için özel olarak çalıştırıyor. Bir gün omlet, Bir Gün melemen, bir gün biber kızartması bir gün börek. Masadakileri saymıyorum bile. Düşünüyorum bu adamlar hiç mi evlerinde sabah kahvaltısı yapmıyorlar. Ayrıca bir tane hizmetliyi günün belli saatlerinde kendi keyfleri için kullanmak ne kadar etik. Sonra yine düşünüyorym imam hatiptesin. İdarecilerin helal haram noktada senden çok çok daha hassastır. Çokda takılma diyorum.Way arkadaş kaç yıl oldu müdürlük öğrenemedim benden olmaz, adamlara bak yaaaa
Öğretmenlikte genç kalmak mümkün değil neden mi, veliler işine karışmayıp çocuklarını tanısa ve bilinçli olsa, idare senin arkanda durup sana insan gibi değer verse, öğrenciler ahlaklı istekli olsa dahi(ki bunların hepsinin bir arada olduğunu görmek imkansız) senin bir arkadaşın bir güya meslektaşın, sana en çok sahip çıkması gereken, seni en çok anlaması beklenen, sana öyle bir laf söyler ki hayatın boyunca unutamazsın. Misal bir hafta içinde yaşadığım olay, idare veli ziyareti istedi, ben de her sene yaptığım için yapmaya başladım, idare öğretmenlerin yapıp yapmadığı kontrol etmek için muntazırdı. Buna binaen birkaç arkadaş gibi, okul grubunda 6 veliye gittiğimi ifade ettim, bana çok destek veren o arkadaşım, hocam "gittin ne konuştun ya, sen ne konuşabilirsin ki gibi bir ifade kullanınca, kan beynime sıçradı, herşey söylemek istedim ama ben onun kırdığı gibi kırmadan, kırıldığı mı ifade etmekle kaldım. Yani genç kalmak çook zor.
Sanırım Anadolu Ünviersitesi her seferinde bir ilin ücretleri erken yatırıyor. Diğer iller de daha sonraya kalıyor.
Bunu derslerde anlatmıştım. Varsayılan kullanıcı yönetiminden kapatabilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba ,
e portfolyoda bir öğrenciye yapılan etkinliği diğer öğrencilere aktarabilir miyiz? yoksa her öğrenci için tek tek giriş mi yapılacak?
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]teşekkür ediyorum. çok faydalandım