851
İdari İşler / Ynt: Okul Yöneticileri Odası
« Son İleti Gönderen: kadir 77 19 Ara 2024 09:20:20 » [linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]teşekkür ediyorum. çok faydalandım
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]teşekkür ediyorum. çok faydalandım
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
Kelimeleri yazalım dedik yalıtım malzemesi yaptık
Ankara da aöf yatmadı hala.Aynen
Öğrencimizi Bilsem'e aday gösterdikten sonra farklı bir ile nakil gitti. Şimdiki kayıt olduğu okuldan verilen giriş belgesinde haliyle uygulama giriş yeri buradaki ilçede görünüyor. Nasıl bir yol izlenmesi gerekir?Okula durumu anlatan bir dilekçe yazıp bir an önce il tanılama komisyonuna ulaşmasını sağlayabilir. Şu okulda kayıtlıyken şu okula nakil olması sebebi ile uygulama giriş belgesinin tekrar düzenlenmesi diyebilir.
Bakanımız en son açiklamasinda 1 Ocak 2025 itibariyle kanunun yürürlüğe gireceğini 300 bin öğretmenin ünvanlarina kavuşacağını söyledi.Bakan daha önce de cok söz verdi tutulmayan
Bakanın üstüne söz mü olur ? Tablo olumsuz gibi görünüyor ama elden birşey gelmiyor şuan.
Bekleyelim bakalım ocakta neler olacak hep birlikte görelim. Olmazsa o zaman deriz sayın bakan, sayın sendika yetkilileri söz vermiştiniz ne oldu diye.
Durup dururken 2026 diyenler 24 Kasım diyenler ne diye kötüyü çağırıyorsunuz yahu
Bir de her gün yeni bir tahmin yapanlar yok mu bir önceki gün söylediği ile çelisenler...
Ya hayır konuş ya da sus be arkadaşım. En azından moralimiz bozulmasın
Yani öğretmen olduğuna inanmak istemesem bazı arkadaşların sırf "bakın bildim ben...ben haklı çıktım size vermeyeceklerini kaç kere demiştim" demek için ocakta unvanların verilmesine içten içe karşı olduğunu düşüneceğim artık.
Merhabalar. Destek eğitim odasında geçen yıllarda bir öğrencimize kurs vermiştim. Bunun için ek hizmet puanı ekleniyor muydu?Öğretmenim maalesef destek eğitim odası için hizmet puanı verilmiyor. DYK ve İYEP için veriliyor o da hesaplama yaptıktan sonra her aya 0.5 puan, ek puanlar bölümünde görüntülenebiliyor.
Yönetmelik aralik ayında yayımlansa bile 3 4 ay var demek ki1 ocak itibari ile kanunen kariyer eğitimlerini hala kuruluşu ile ilgili bir yönetmeliği olmayan Akademi yapacak. Kariyer yönetmeliği ocak ayında çıkarsa bu seferde Akademi yönetmeliğini bekleyeceğiz ha şimdi ha yarın derken bu işin Oluru 2026 bulacak gibi. Tabi arada AYM gaza gelip bir iptal kararı verirse mağdurum da mağdur ayağından(Biz kanunu çıkardık CHP iptal ettirdi) bu iş yatar.
Mart nisanı bulur benceYönetmelik aralik ayında yayımlansa bile 3 4 ay var demek ki
Çok teşekkür ediyorum. Etkinlik örnekleri mevcut mu nette bulamadı
Anladim hocam peki süreç uzar mi daha ocak ayına sarkar mi ? Bugün gelen mesajdan umutlanmali miyiz?
hayat bilgisinde aile konusunu işleyeceğim. ancak bir babası vefat etmiş iki boşanmış anne baba ve babası hapiste bir öğrencim var. bu çocukları üzmeden çekirdek aile kavramını nasıl anlatmalıyım fikrinizi almak istedim.Normal tanımını yaptım öğretmenim. Ayrılmış olabilirler, ölmüş olabilir gibi farklı sebeplerle birarada olamasalar bile çekirdek aileleri budur dedim. Albüm çalışmasını da buna göre yaptılar. Ayrı olan için zaten çocuktan boşanma olmaz ya da olmamalı. Ama vefat etmiş olan için zor bir durum. Öğrencim ilk anda babasının adını bir an hatırlayamadı öyle üzüldüm ki hemen ben söyledim. Ama bizim şansımıza ondan önceki bir tanesi abla abi isimlerine kadar bilmediğini söyleyip bizi şok etmişti ondan çok dikkat çekmedi. Pek bir yardımcı olamadım size ama süreç içerisinde kendiliğinden gelişiyor
ödevleri, defter ve kitapları hep kontrol ediyorum hocam. velilerle toplantıda yaptım konuştum ama tam destek alamıyorum. 10 kişi destek oluyorsa 15 i olmuyor. inanın 7,8 tanesini nerdeyse hiç görmedim. haftada 1 gün gelen çocuk var . 5 kez okuma mı? 3 kere okuyana amenna ...Aynen hocam sonra hepsi aynı düzeye geliyor zaten ya da gelemeyenler her türlü gelemiyor . Derslig uygulaması ücretsiz hocam çok güzel hece sözcük cümle oyunları var onları da tavsiye ederim ama veli desteği sizin dezavantajınız
kitap konusunda bende sizin gibi yapayım, yapabildikleri kadar yapsınlar, geride olanlar yavaş olanları bekleyeceğiz diye iyi olan çocuklar sıkıntı yaşıyor .
İyi akşamlar. 1. Sınıftaki öğrenciyi veli dilekcesi ile anasınıfına almamiz gerekiyor. E okulda eskiden çok kolay sınıf değişikliği yapıyordum. Şimdi olmuyor. Nasıl yapılıyor.