tahta kalemiyle sek sek şeklinde yazdım 2 ders sonra yerinde yeller esiyordu bir daha yazdım.
1.grubu bitirdik bugün,
Bende arkadan koli bandı ile yapıştırdım. Anında kenarlardan yipranmaya başlıyordu. Dört köşesinden de tekrar bantlamak zorunda kaldım.Laminelerken daha sonraki yıllarda da kullanırım diye düşünüyordum evde ama o kadar uzun ömürlü olmayacaklar zannimca
ben de az kalıcı olsun istiyorum da fırsat olmadı. Nasıl yapacağımı da bulamadım gerçi
Arkadaşlar bu K sesi heralde bizim imtihanımız. Şöyle biraz yazdırayım okutayım diyorum sonra gözüm kesmiyor başlıyorum ela yı tekrar etmeye . Bakalım nolcak.
esas imtahanı 1.grup n da göreceksiniz hocam l diyen çıkacak
Gerçekten mi 😣 ben n sesinde çoğu çözülür diye düşünmüştüm
Hocam bilgisayarım bozulmasaydı atardım resmini. Sek seki sınıfa elektirik bantları ile çizdim kolay kalkmıyor. Kırmızı ve siyah iki renk var ve ucuzda. Yazıyı normal tahta kalemi değil daha zor silinen kalemler var onlarla yazdım. Kısa surede silinmiyor. Ancak kolanya ile sildim temizlemiştim. Ritmik saymaları yapmıştım. 2. Sınıfa. Dışarı çizilen sek seki aynen sınıf geniş olduğu için rahat bir şekilde çizdik. Cop atmaya dahi giderken öğrenir düşüncesiyle. Ve faydasını da gördük.
Şu an 1.140 kişi ve 64 üye var.