Bu bölümdeki anket sorusu çok iyi olmuş.Bende uyum sürecini uygulayanlardanım.Öğrencilerim genelde küçük gurup olunca ancak yapabiliyorlar.Yuvarlak çizgileri soldan sağa çiziyoruz.Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.1.sınıf öğretmeni olunca hasta olmaktanda korkuyoruz , kendimize dikkat etmemeiz gerekiyor.İnşallah başarabiliriz.
arkadaşlar 1. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine kulüp çalışması varmı
bugünden itibaren ben de 1. sınıf öğretmeniyim. çok mutsuzum sınıfım ücretli öğretmene verildi, ben de 1lere
Velinin hesap sorar gibi okula gelmesine öyle bozuluyorum ki... Rahatsız olduğun bir durum varsa bunun da söylemenin usulü adabı var. Veliler öyle pervasızlaştılar ki... Bu pervasızlığı da maalesef bakandan alıyorlar. Ne demek ya veliyi üzeni ben de üzerim demek... Öğretmenimi üzeni ben de üzerim... diyen bir bakanım olsun istiyorum.
Arkadaşlar bir konuda yardımınızı rica ediyorum. BT sınıfındaki öğrenci bilgisayarlarını sınıfta kullanmak üzere verdiler. Ancak bir sorun var, bilgisayarı kapattığımda yaptığım bütün kayıtlar siliniyor. Programın adını hatırlayamadığım için kapatamıyorum da. Lütfen bi yardım
Şu an 1.413 kişi ve 48 üye var.