Intercultural Digital Dialogue eTwinning Projesi

Projemiz Farklı kültürleri öğrenmek ve dijital becerileri geliştirmek amacıyla kuruldu. Projemiz 7 farklı ülke (Türkiye 9, Romanya 3, İtalya 1, İspanya 4, Makedonya 1, Polonya 1 ve Hırvatistan 1 ) 20 öğretmenle başlamıştır.

Projede Kültürel Farkındalığı Artırmayı hedefledik. Katılımcıların farklı kültürlerdeki öğrenciler ile  etkileşime geçerek kültürel farkındalıklarını artırmalarını sağlamaya çalıştık.

 Dijital araçlar kullanarak etkili iletişim becerilerini geliştirmek ve kültürler arası iletişimi kolaylaştırmalarını sağladık. Öğrencilerimiz bir çok  web 2 aracı kullanarak dijital becerilerini geliştirdiler. Dijital yılbaşı kartı gönderdik. Yemekler , danslar , hikayeler ve kültürel konulu hikayeler oluşturduk. Her konuda farklı web araçları kullandık. Bunları ortak ürün haline getirdik. Projemizi sanal sergi ve dijitaL dergi ile tamamladık. Projemize ait web sitesinde tüm çalımaları yayınladık.

Projemize katılan öğretmen ve öğrencilere sertifikalarını verdik.

Projemize katılan tüm paydaşlara teşekkür ederim

  • 1 0
  • 15 Haziran 2024 00:57 75
  • cocoding23
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK