Minik Eller Büyük Tasarımlar Etwinning Projesi

  Minik Eller Büyük Tasarımlar eTwinning Projesi Ocak 2021'de Türkiye'deki çeşitli illerden 7,Romanya'dan 1 ortakla birlikte başlamıştır. Projemiz Deniz Kanneci ve Elçin Duru Esin kuruculuğunda;Gamze Aytekin,Eylem Özden,Ayşe Uysal,Merve Gün,Hamza Karapınar ve Adela Corobea tarafından başarıyla tamamlanmıştır.

  Projemizde her ay yapılan etkinliklerle öğrencilerin dikkatini canlı tutma,problem çözme ve karar verme yetilerini geliştirme,değerlendirme,yorumlama,araştırma ve gözlem yapma becerilerini geliştirmek hedeflenmiş ve bu hedeflere oyum,müzik,deney,görsel tasarım içeren etkinliklere yer verilerek ulaşılmaya çalışılmıştır.

  Ayrıca projemizde,takım çalışmaları,ortak ürün çalışmalar yapılmış ve çocukların web 2.0 araçları kullanmalarına olanak sağlanmıştır.Final ürünü olarak çocuklar tarafından resimli ve sesli şiir kitabı yazılmıştır.

  Öğrencilerimizin,problem çözme,gözlem yapma,değerlendirme ve yorumlama,araştırma yapma ve sunma,etkili iletişim gibi becerilerini geliştirmişlerdir.

Youtube.com/Om1CYexBwQI

  • 0 1
  • 09 Haziran 2021 20:38 288
  • deniz+elif
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK