İyi Geceler Sayın Yöneticiler,Norm fazlası atamalarla ilgili bir bilgiye ihtiyacımız var. Bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum. Olay şöyle:Ali öğretmen, İl merkezinde İl MEM kadrosunda norm fazlası ve 100 puanı var. Veli öğretmen ilçede norm fazlası ve 200 puanı var. İlçede norm açığı yok ve il merkezinde bir norm mevcut. Bu durumda her ikisi de tercih yaparsa kim atanır ve öncelik sırası gibi bir şey söz konusu mudur? (ilçedeki öğretmen İl MEM ile görüştüğünde kendisine, öncelik İl merkezinde görev yapan öğretmenindir ilçedekinin yüksek puanı olması bir şey ifade etmiyor denmiş.)Sizce böyle bir şey var mı yoksa alengirli işler mi dönüyor? Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
İyep Haftasonu Ders Ve Yönetici Ücretini Kaçtan Yazıyoruz? (Kbs)
Ücretli öğretmen haftada en fazla 30 saat ders verebildiği için okulda bu saati dolduruyorsa başka kurs açamaz hocam.
Çok saçmada olsa böyleymiş durum hocam. Biz 300 puanla aynı durumu yaşadık bu sene
arkadaslar kbsden ekders ve sınav girişi nasıl oluyor
Geçen seneki farklar devam ediyor. Geçici mizan ile yapılacak yine.
Meb Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği İhtiyaç ve norm kadro fazlası öğretmenlerin yer değiştirmeleri başlıklı 53.madde 3.bentteki ifade Norm kadro fazlası olarak belirlenen öğretmenler; öncelikle görevli oldukları yerleşim yerindeki ya da ilçedeki eğitim kurumları olmak üzere il içinde alanlarında norm kadro açığı bulunan eğitim kurumlarına tercihleri de dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre atanır,öncelikle ifadesinden anlaşılacağı üzere ilçede norm fazlası öğretmen tercih yaparsa önce o atanır.
Kolay gelsin arkadaşlar. Öğretmenler odasındaki sendika panosunu sendikalar üye sayılarına göre mi daha fazla yer kullanıyor, bilgisi olan var mı?
görev listesinde görevi komisyon üyesi olan öğretmene kbs ye ne diye işleyeceğiz....göstergesi kaç olacak
Şu an 2.379 kişi ve 204 üye var.