Arkadaşlar uzmanlıktan önce 4/3 tüm. E bordroda 3/1 görünüyor. Derece verilmiyor muydu? Bana kademe işlenmiş gibi
Merhaba arkadaşlar, uzman/baş öğretmenlikte unvanı aldığımızda ebordroda maaşta artış nereden gösteriliyor acaba? Hangi kalemde oluyor yani ÖZEL HİZMET tazminatı mı yoksa EK tazminat mi? Teşekkürler
Evet yanlışık var. 4/2 den 3/2 ye düştüm ben.
KBS’den yanlış giriş yapılmış olmalı.Geri ödeme çıkacak muhtemelen.Puan kısmına 50 yerine 60 girmişler ilde belki onlarca kişide hata yapılmış.
Önümüzdeki ay 70 yaparlar sonra yine düzeltirler.
Maalesef yatan sigorta primi günü kadar sayılıyor.
Hocam benim 4 / C çalışma sürem başöğretmenlik hesaplama kısmında ( hizmet birleştirme yapmama rağmen ) görünmüyor. Sizce ne yapmalıyım ?
Güncel derece kademe 4/3 unvandan kaynaklı derece henüz eklenmedi. 1 Hafta önce banka listesi asıldı fazla olduğunu fark ettim. Okul idarem İl Muhasebe mutemetiyle görüştü herhangi bir sorun olmadığını aktarmışlar. Bugün bordromu inceledim. Ek tazminat 5771,57 olarak ödenmiş. Bugün kendim bizzat gittim, kbs puan kısmına 60 yazmışlar ve daha birçok arkadaşta bu şekilde hatalar var. Açıkçası Mahep ile karşılaştırma yapmasam ben de fark etmezdim. Geri ödeme çıkarmadan puanı şubatta 40'a çekeceğini martta ise tekrardan 50'ye çıkaracağını söyledi. Senin herhangi bir şey yapmana gerek yok dediler. Bu çözüm yoluyla hakikaten halledilir mi? Konuya hakim arkadaşlarım ve bu kbs gibi modülleri kullanan arkadaşlarım yanıtlarsa çok sevinirim.
Şu an 1.840 kişi ve 216 üye var.