251
Öğretmenliğe Dair / Ynt: Uzman Ve Başögretmenlik Süreci
« Son İleti Gönderen: Baydur Dün, 11:01:40 »Yetkili sendikaya göre evet sayılacak.Kanun metnini tam okumadım.
Şubatta atananları düşünerek şubata baz alırlar mı acaba? 3605 günüm var şimdiki tarihi baz alırlarsa 45 günle kaçırmış olacağım. 45 gün için bir sene bekleyeceğim.Geçen yıl bir günle kaçırdım 1 yıldır bekliyorum.
Hocam ayraç içi boş iken şimdi salon başkanı yada gözetmen olarak yazıyordurşimdi yine baktım. Sabahki oturum hala salon görevlisi yazıyor ama ikinci ve üçüncü oturum başkan yazıyor. Teşekkürler
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] öğretmenim yukarda mesajında göstermiş
Herkese merhaba 5 dk geç ksldıpım için ismimim karşısına gelmedi ysxmışlar ne desem ikna olunmadı öğleden sonrakine gelin dendi ama bildiğim kadarıyla birine girmeyğnce diğer oturumlaea girilmiyor yardımcı olur musunuzÖğleden sonrakine girebilirsiniz. Her oturum bağımsız olur.
Herkese merhaba 5 dk geç ksldıpım için ismimim karşısına gelmedi ysxmışlar ne desem ikna olunmadı öğleden sonrakine gelin dendi ama bildiğim kadarıyla birine girmeyğnce diğer oturumlaea girilmiyor yardımcı olur musunuzher oturum ayrı değerlendirilir.
bakanlık umarım farkeder bir ikramiye maaş 😁biz para için değil bilgi için yapıyoruz 😛
Bugün mü geldi hocam?Evet.
Kılavuzu yanlış anlamadıysam vekil öğretmenlikte geçen sürelerde sayılıyor değilmi arkadaşlar.Evet özellikle vekil öğretmenlik belirtilmiş.
Aday, ücretli, sube müdürlüğü ve özel öğretim kurumlarında geçirilen süreler sayılacaktır.Okuluma mı bildireceğim e devletten vs kendim mi yapacağım sayın hocam
Geçen sene uzman öğretici olmak hizmet süresinden sayilmiyordu. 2012-2015 yılları arası çalıştığım özel okul meb atamasını uzman öğretici olarak yaptırmış, hizmet cetvelinde böyle göründüğü için kabul edilmemişti. Halbuki e devletteki bu bahsettiğim yıllarda hizmet dökümünde unvan ogretmen olarak yazmasına rağmen.
Hizmet dokumunden ziyade hizmet cetveline bakmak gerekiyor
Spor ödeneği gelmiş, kırtasiye ödeneği yok.
Arkadaşlar yedek subay öğretmenlikte geçen süre baş yada uzman öğretmenlikte sayiliyormu?evet
Hizmet dökümünden kontrol ettim sayın hocam sınıf öğretmeniyim ama yazan kodu tıklayınca özel eğitim öğretmeni yazıyor umarım bir sorun teşkil Etmez. Hizmet birliştirme için kendi okuluma mı bildirmem gerekiyor sgk vs mi yaptırmam gerekiyorGeçen sene uzman öğretici olmak hizmet süresinden sayilmiyordu. 2012-2015 yılları arası çalıştığım özel okul meb atamasını uzman öğretici olarak yaptırmış, hizmet cetvelinde böyle göründüğü için kabul edilmemişti. Halbuki e devletteki bu bahsettiğim yıllarda hizmet dökümünde unvan ogretmen olarak yazmasına rağmen.
Sigortanız SGK kayıtlarında şu ünvanlardan biri yazılı olarak yattıysa sayılır:Hizmet dökümünden kontrol ettim sayın hocam sınıf öğretmeniyim ama yazan kodu tıklayınca özel eğitim öğretmeni yazıyor umarım bir sorun teşkil Etmez. Hizmet birliştirme için kendi okuluma mı bildirmem gerekiyor sgk vs mi yaptırmam gerekiyor
g) Özel öğretim kurumlarında yönetici, öğretmen ya da en az lisans düzeyinde mezun olup uzman öğretici ünvanlarında geçen hizmet süreleri,
Sigortanız SGK kayıtlarında şu ünvanlardan biri yazılı olarak yattıysa sayılır:Hocam şimdi benim mebbiste hizmet süresi;
g) Özel öğretim kurumlarında yönetici, öğretmen ya da en az lisans düzeyinde mezun olup uzman öğretici ünvanlarında geçen hizmet süreleri,
Şubatta atananları düşünerek şubata baz alırlar mı acaba? 3605 günüm var şimdiki tarihi baz alırlarsa 45 günle kaçırmış olacağım. 45 gün için bir sene bekleyeceğim.Yazın bir daha verirler bence süresi dolana verileceği söylendi
Chp davası ortaya çıkmasaydı bu kadar acele edilmeyecekti. Tepkiler, kurumun itibari, bakana tepkiler hizlandirdi.bir kere de tebrik edin hocam hep eleştiri 😁🙂👍
Eylulden beri gecikecek dedim.Daha da bu iş nisana kadar giderdi.Cok da abartılacak bir konu değil öğretmenin paraya ihtiyaci var unvansiz herkese bir 10 bin ek ödeme yapılabilirdi.Uzmanligin üstüne aylık bir 143 dolar kazandım o kadar.
Benim ve herkesin basogretmenligini tebrik ederim.
Şırnakta kısa donem askerlik yaptık ögretmenken. Cezalandirilmisiz sureye dahil olmamis. Ayiptir yahu..Ben Van Özalp 'te bir yıl Asteğmenlik yaptım hocam. Bir günü bile sayılmıyor. Bu konuda kesinlikle mağdur olanların hakkı teslim edilmesi gerekirdi.
Hocam aybaşından kasıt ayın 15. Sertifikanız 15 ocaktan önce düzenlenirse 15 ocakta ücreti almayı hakedersiniz aynı durum uzmanlık tazminatı alırken de olmuştu. Sertifakalarımız Aralık ayında düzenlendiği için 15 ocakta tazminat almıştık. Ancak bu aybaşı muhabbetinden dolayı 15 günlük farka uzmanlık tazminatı dahil edilmemişti.
"Uzman öğretmen/başöğretmen ünvanı verilenlere, sertifikanın düzenlendiği tarihi takip eden ay başından itibaren ünvanları için öngörülen eğitim öğretim tazminatı ödenir."
Bu ifadeye göre en erken Ocakta sertifika düzenlenecek, şubatta ücretler yatacak anladım. Siz ne düşünüyorsunuz. Sözlerinde durmuş mu oldular. Bir iki sayfalık bu bu yönetmelik için 60 günden fazla bir süre beklediler. Normal mi karşılayalım bunları. Eleştirilmesi gereken herkesi eleştiririm. Eleştirmek suç mu? Utanması gerekenler utansın hocam.