501
Öğretmenliğe Dair / Ynt: Uzman Ve Başögretmenlik Süreci
« Son İleti Gönderen: losar 20 Ara 2024 21:31:51 » [linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
tabikidebilgi için teşekkürler
tabikidebilgi için teşekkürler
yüz yüze seminerler devam ediyor. Mahalli hizmet içi eğitim vermek üzere il mem tarafından zeka oyunları 1 kursu için eğitmen olarak görevlendirildim. 16-20 aralık arasıben de zeka oyunları uygulamaları kursu verecektim ekim ayında tasarruftan dolayı iptal edilmişti
2025 yılı hizmetiçi eğitimleri mebbise ne zaman düşüyormahalli olanlar düştü
ÖBA dan mı aldınız? Ne faydası oluyor acaba?pazartesi
tabikide
Augis İstanbul da benim yatmadı ,İstanbul yatan var mıistanbul yatmadı
Eyvallah hocam. Ekran görüntüsü varsa paylaşır mısınıztabikide
telegram gurubunda yazdi
ÖBA dan mı aldınız? Ne faydası oluyor acaba?Öba'dan bahsediyorum. Size faydası olabileceğini düşündüğünüz eğitimlere katılabilirsiniz. Eğitim sonunda faaliyet değerlendirme yapılıyor.
Eğitimde yapay zeka kursu faaliyet değerlendirmesi sisteme ne zaman düşer?ÖBA dan mı aldınız? Ne faydası oluyor acaba?
Önerdiğiniz kurs ve seminer var mı?
destek eğitimi hazırlık planlamaya sayıyor musunuz.tabiki verilir. Ama yüzde 25 arttriimli olmaz sadece
örnek : öğretmen 18 saat derse giriyor.
2 saat destek eğitim
20 saatten 2 saat veriyor musunuz
İlçede görev yapıyorum. Yazıyı ilçe müdürü imzalıyor. Kaymakamlık imzasından bir türlü çıkmıyor. Sorunca imza atıldığını öğreniyoruz. Ama EBYS'de görünmüyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
Nerede yazıyor hocam?telegram gurubunda yazdi
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] hocam yazmış.
15 ocak maaşlarına yetiştirilmeye çalışılıyor
Eğitimler online ve Öba üzerinden olacak ve başvurular 25 Aralıkta alınmaya başlanacak
Bilgiler MEBBİS'ten alınacağı için doğruluğuna dikkat edilmesi gerekiyor.
Arkadaşlar burayı takip etmediğim için sözün ortasından girmek istemem ama bir kereye mahsus 20 yılı aşanlar için doğrudan başöğretmenlik denilmişti. Aslı var mıdır ?Hocam zaten bu yasayla binlerce öğretmen başöğretmen olacak.Yasa TBMM den geçti.Resmi gazetede yayımlandı.Hayırlı olsun yeni kariyeriniz.
Habib ocak yazıyorsa doğrudurHadi inşş
Arkadaşlar burayı takip etmediğim için sözün ortasından girmek istemem ama bir kereye mahsus 20 yılı aşanlar için doğrudan başöğretmenlik denilmişti. Aslı var mıdır ?bir kereye mahsus değil kademeli olarak evet verilecek
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] hocam yazmış.Habib ocak yazıyorsa doğrudur
Eğitimler online ve Öba üzerinden olacak ve başvurular 25 Aralıkta alınmaya başlanacak
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] hocam yazmış.
1.sinif okuma yazma kitabında bakanlığın jesti güzel.Cenabi Allah rahmet eylesin şehadetini kabul etsin inşallahB sesinde de "Aybüke türkü söyledi." vardı. ben de açıp dinlettim. Nur içinde yatsınlar inşallah.
Merhaba arkadaşlar. Bana açıköğretim evde hastanede sınav görevi çıkmış. İlk defa görev alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Sınav evrakını ne zaman alacağım? Yine hangi adrese gideceğimhocam okul.muduru ile görüşün, bir yerden evrakları alıp gidiliyor.
Sifirdan kurarken usb seklinde kurdunuz mu?Bir de şeffaf kaliteli usb kablolar var.Yok hocam usb ile kurmadım. Telefonuma kurmuştum. 4 yıldır kullanıyorum hiç sorun olmamıştı. 1 haftadır kullanamıyorum iletişim hatası yüzünden
Artık ogretmen siteleri de meslektaslariyla dalga geçmeye başladı.Son kez inanacağım. Yilbasi haftasına komple rapor alıp gezeceğim biraz.baydur hocam başöğretmen olunca mebbis kaydımi ilk size aticam göre göre imrenirsiniz diye
Yüz kızartıcı suçtan 1 gün bile hüküm giyerse memurluktan atılır hocam ama saydıklarınız yüz kızartıcı suçlar değil kigönül işi olunca yüz kızartıcı sanmıştım teşekkürler hocam uzun sürer mi sonuç başladı soruşturma
DMK madde 48/5'e göre suçları yüz kızartıcı suçlar; zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılıktır.
Dedikleriniz ispat edilse bile uyarı-kınama görev yeri değişikliğiyle kapatılır.
Yöneticilik görevinden kesin alınır... Gerisi devlet memurluğundan çıkarılma ama bu muhtemelen olmaz. Kademe durdurma cezasısoruşturma uzun sürer mi hocam