951
Kültürel Paylaşımlar / Ynt: Her Gün Tekbir
« Son İleti Gönderen: züleyha11 18 Ara 2024 10:31:09 » [linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
❤ اللّهُ اَكْبَرُ ❤️
🤍 ALLAHU EKBER 🤍
Anlamı : " Allah en büyüktür. "
❤ اللّهُ اَكْبَرُ ❤️
🤍 ALLAHU EKBER 🤍
Anlamı : " Allah en büyüktür. "
🌹لَا اِلَهَ اِلَّا اللهْ مُحَمَّدُ الرَّسُولُ اللهْ 🌹
Lâ ilâhe İllallâh, Muhammedun Rasullullah
🌹للهمّ صلِّ على سيّدنا محمّد وعلى آل سيّدنا محمّد 🌹
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
🌹بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ🌹
“Bismillahirrahmanirrahîm.”
سُبْحَانَ اللَّهِ وَبِحَمْدِهِ، سُبْحَانَ اللَّهِ العَظِيمِ
Subhânallâhi ve Bihamdihi Subhânallâhi’l-Azîm
Anlamı : “Allâh’ı hamd ile tüm eksiklikten tenzih ederek tesbih ederim. Azîm olan Allâh’ı her türlü noksanlıklardan tenzih ederek tesbih ederim."
🌹بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ🌹
“Bismillahirrahmanirrahîm.”
Estagfîrullahel’azîm el Kerim ellezî lâ ilâhe illâ huv el-hayyel-kayyûme ve etebü ileyh.
(Azamet ve Kerem sahibi olan Azîm, Kerîm, kendisinden başka ilâh olmayan, ezelî ve ebedî hayat sahibi olan Hayy ve her şeyi ayakta tutan Kayyûm olan Allah'dan mağfiret diliyor ve tevbe ediyorum.)
Öğleden sonra için rapor alan işkur hizmetlisinin devamsızlığı nasıl yazılır?Öğleden sonraki bölüme imza attırılmaz hocam. Rapor aldığı için idare etmemiz gibi bir durum olamaz.
Dün bir sendika yetkilisi okulumuza geldi bakanlık yetkilileri ile görüştüğümüzde bize ''1 ocakta açıklama yapılacak 15 ocak'ta verilecek '' dendi, dedi. Ortada henüz yönetmelik yok, klavuz yok zaman olarak mümkün olmayacağını söylediğimizde de sene başında maarif modeli eğitimi almayanlar derse girmeyecek dediler ama olmayacağını anlayınca şuan öğretmenler peyderpey eğitime alınıyor derslerine giriyorlar. Yeter ki yönetmelik ve klavuz yayınlasın online vs. eğitim,sertifika hallolur istedikten sonra...aynen
Sihirli kelime istedikten sonra... İstiyorlar mı ? istemiyorlar mı? bunu da 15 Ocak'ta göreceğiz belli ki...
Yıl sonu kampanyaları iyi duruyor.. Geçmeyi düşünen kaçırmasın.. Bizim cayma bedeli çok çıkınca değiştiremedik..benim de 700 tl çıktı ama t.telekomun çekim gücü rezalet ötesi olunca göze alıp t.cell e geçtim.
Siz de çay ocağı işletip para kazanabilirsiniz. Madem ayda 200 bin lira var bu işte tutun bir işçi siz de kazanın parayı.Hocam önceden dürümcüyle kıyaslanırken şimdi çaycıyla kıyaslanıyoruz bu iyi birşey mi bilmiyorum
Sonuç unutulduDün bir sendika yetkilisi okulumuza geldi bakanlık yetkilileri ile görüştüğümüzde bize ''1 ocakta açıklama yapılacak 15 ocak'ta verilecek '' dendi, dedi. Ortada henüz yönetmelik yok, klavuz yok zaman olarak mümkün olmayacağını söylediğimizde de sene başında maarif modeli eğitimi almayanlar derse girmeyecek dediler ama olmayacağını anlayınca şuan öğretmenler peyderpey eğitime alınıyor derslerine giriyorlar. Yeter ki yönetmelik ve klavuz yayınlasın online vs. eğitim,sertifika hallolur istedikten sonra...
Öğleden sonra için rapor alan işkur hizmetlisinin devamsızlığı nasıl yazılır?
Sorun sendikalar. Aradan çıktıkları vakit öğretmenlik güzelleşir. Egitim hep siyaset kokuyor.
Günlük ders planı zorunlu olmasına rağmen öğretmenler bu konuyu pek önemsemiyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?Günlük planla ilgili resmi yazıyı ilgi tutarak öğretmenlere tebliğ edin
Sağlık, neşe huzur ve umut dolu bir gün olması temennisiylehadi inşallah
Hayırlı sabahlar.
Mevcut abonesine değil de rakip operatörün abonesine kampanya yapılmasını anlayamıyorum bir türlü. Geçen ay 430 liraya uzattığım taahhüdün tarifesini 260 liraya satıyor Türk Telekom.Bende vodafone daydim. Yeni kabul etmiştim tarifeyi. 15 gb a 220 odeyecektim. Baktım telekom 185 liraya 20 gb. Oraya geçmeye karar verdim. Taahhüt 240 lira çıkıyor. Oda 6 ayda kendini kurtarıyor. İstediklerini yapsınlar hocam. Hem cekmiyordu her yerde hemde İnterneti azdı. Eşimde bende bugün gecis yaptık.