İlimi sosyal medyadan araştırma yapıp doktordan daha iyi öğrenirsin Aşı hakkında konuşabilirsin Belki biraz zorlaşan ameliyat dahi yapabilirsin İktisat alanında hüküm verebilirsin mesela.Bu arada DSÖ başkanı enfeksiyon hastalıkları alanında eğitim gördü
Bu şekilde nasıl suizanda bulunuyorsunuz bilemiyorum. Günümüzde bilgiye ulaşmak için çok çeşitli yollar var. Bir konu hakkında araştırma yapmak ya da bilgi sahibi olmak için sosyal medya kullanılmaz diye bir tabu mu var? Sosyal medyanın günümüzdeki gücünü inkar edemeyiz. Ülkenin gündemini defalarca değiştirdiğine şahit olduk. Her bilgi kaynağında olduğu gibi verimli kullanmak önemli tabiki. Düşünün, istediğiniz alanda otorite sayılan bir kişinin (kendisi de kullanıyorsa)fikrini öğrenebiliyorsunuz,tavsiye ettiği kaynaklara ulaşabiliyorsunuz hatta soru-cevap yoluyla anlık etkileşim kurabiliyorsunuz. Bu olanakları sırf sosyal medya üzerinden yapılıyor diye küçümseyebilir misiniz? Yani alanımız olmayan bir konuyu araştırmayalım,sorgulamayalım, fikir beyan etmeyelim mi? Her söylenene inanalım mı? Biz eğitimci olarak öğrencilerimize sorun, araştırın, okuyun düsturu ile rehberlik etmiyor muyuz? Her şeyi bilirim demekle araştırıp farkındalık sahibi olmak farklı şeyler.
DSÖ direktörü de doktor değil biyolog. DSÖ direktörü olmadan kurduğu bağlantılar, hakkındaki iddialar, ülkesindeki icraatlarını da yazsaydınız( sosyal medyadan araştırmayın gücenirim😊)