Unutmadan bunları da yazmalıyım. Yaklaşık 6 yıldır bu sayfayı aktif olarak takip edenlerdedim. Eskiden bu sayfada ikramlar, iftar menüleri havada uçuşurdu. Sayfaya yeni katılmak isteyen arkadaşlar müdavimlerin hızlı sohbetinden ''biz mesajı okuyup cevap yazana kadar 3-4 mesaj yazılıyor, sohbete müdahil olamıyoruz'' sitemleri sık sık iletilirdi. Akşam oldun mu çay servisini açtığımda bir sürü çay ve kahve ikramları olurdu.
Bugüne kadar geçen süreçte sahur sayfası için nerede eski ramazanların yanında nerede eğitimhanedeki sahur sayfası muhabbetleri de diyoruz maalesef ![Mutlu :)](/cdn/sm/default/smiley.gif)
Sohbet mudavinleri pek aktif degil artik.Sebeplerini bilemiyorum.Biraz cektiler kendilerini.Ya da girmez oldular.
Merhaba arkadaşlar.
Umarım bazen yazmadan sadece teşekkür edip ayrılmam soğuk bir tavır olarak anlaşılmıyordur. Okudukça keyif alıyorum yazılarınızdan.
Kıyamet yaklaşırken Cebrail A.s.'ın kaldıracağı on şeyden bazıları da muhabbet, bereket... tir. Belki bir süre daha azaldıktan sonra tersine dönüp eski katılım sağlanacak inşallah.
İyi geceler dilerim hepinize.